Article archive
20/02/2016 14:54
Txokolatezko Galletak
Osagarriak:
350 gr irin
50 gr kakao hautsak
250 gr gurin
arrautz bat
120 gr azukre glas
gatz pitin bat.
Betiko moduan prestatuko ditugu.
Gogoratu, labea 180ºtan,10-12 minutu.
ON EGIN!!!!!
18/01/2016 18:14
Laranja Galletak
osagarriak:
400 gr irin
250 gr gurin
120 gr azukre glas
gatz pitin bat
arrautz bat
2 laranjen azal birrindua
Azukrea eta irina behatu, gatza bota eta gurina gehitu.
Ondoren, arrautza gehitu oreari.
Ondo nahastu eta bukatzeko laranjen azala bota.
Termomix badaukazue 20 segundotan...
04/11/2015 19:47
Mikrouhinean egindako Flana
osagarriak:
esne edalontzi bat
bi arrautz
hiru koilarakada azukrea
Arrautzak eta azukrea nahastu, arrautzak banan-banan.
Jarraian esnea gahitu, ondo nahastu eta mikrouhinean sartu.
5 minutu, indar handienean.
Ondoren, atera eta plater batekin estali 2-3...
26/05/2015 18:12
ARROZ-ESNEA
osagarriak:
litro bat esnea (osoa)
250 gr arroza
4 koilarakada azukre zuria
limoi baten azala birrindua
kanela ardatza
Lapiko baten esnea eta azukrea bota.
Sutean jarri, indar gutxirekin eta nahasi eten gabe.
Bero dagoenean, kanela bota eta jarraitu nahasten.
Irakiten hasten denean,...
20/03/2015 19:07
Nocilla Flana
osagarriak:
esne-mamia sobretxo bat (royal)
1/2 l esne gaingabetua
200 ml esne-gain
200 gr nocilla edo nutella
Edalontzi bate esne pitin bat jarri eta esne-mamia sobretxoa bota.
Ondoren, sutean jarri soberan dagoen esnea eta esne-gain, ondo berotu arte.
Sua indar gutxirekin.
Bero...
19/03/2015 18:04
Txokolate Pastela
osagarriak:
130 gr gurin
130 gr azukre glase
4 arrautz
250 gr desegiteko txokolate beltza
80 gr hirin
legamia kimika sobretxo bat
Hirina, azukrea eta legamia behatu.
Ondo nahastu eta arrautzak bota, banan-banan.
Sutean jarri, al baño maria, txokolatea gurinarekin urtu...
04/03/2015 18:27
CAPPUCCINO
Osagarriak:
1 l esne -gain
natillak egiteko sobretxo bat (8 anoakoak)
kafe edalontzi bat
Esne -gain sutean jarri, ondo berotu.
Jarraian sobretxoa bota eta ondo nahasi, desegin arte.
Amaitzeko, kafea bota, loditu arte.
BUTTERCREAM
150 gr gurin
150 gr glase azukrea
esne-gaingabetua...
04/03/2015 18:13
Gazta eta Txokolate Flana
Osagarriak:
4 koilarakada azukre
1/2 l esne-gaingabetua
1/2l esne-gain
250 gr gazta (igurtezko)
esne mamia sabretxo bat (royal)
150 gr desegiteko txokolatea
Sutean jarri azukrea eta esnea, ondo nahastu.
Esne-gaingabetua gehitu dena ondo nahastu arte.
Ondoren...
28/02/2015 12:15
LIBURUAK
Atal honetan jarriko ditut nik erabiltzen ditudan liburuak. Liburutegietan daude, ez da beharrezkoa erostea.
Beste liburu batzuk, errezetak oso errazak dira.
Liburutegian aurkitu dudan liburu berria.
Txokolatea lantzeko.
Beste liburu bat.
Liburu...
25/01/2015 11:19
Gazta Flana
Osagarriak:
4 koilarakada azukrea
1/2 l esnea gaingabetua
1/2 l esne-gain
250 gr gazta (igurtezko)
esne mamia sobretxo bat (royal)
Sutean jarri esnea eta azukrea, ondo nahastu.
Jarraian esne-gain gehitu eta gazta.
Ondo nahastu, gazta osoa desegin arte.
Amaitzeko, esne mamia...
Items: 1 - 10 of 49