BROWNIE

23/03/2014 10:36

Ez dakit zenbat Brownie egin ditut baina, gaurkoa errazena da.

Osagaiak:

80 gr irin

150gr desegiteko txokolatea

200 gr gurin

200 gr azukre beltza

4 arrautzak

intxaurrak

Alde batetik, txokolatea eta gurina desegin behar dira, al baño maria gazteleraz esaten den moduan.

Bestalde, nahastu behar dira arrautz banan-banan azukrearekin. Irina behatu eta gehitu, astiro.

Behin, txokolatea guztiz desegin dagoenean bota oreari, ondo nahastu.

Amaitzeko intxaurrak gehitu, nahi beste

Labean sartu, 180ºtan 40-50 minutu edo zotza sartzean garbi badago listo.

Ondo hoztu arte ezin da atera moldetik.

Nik,amaitzeko, txokolate ganache botatzen diot.

Ganache:

50gr txokolate desegiteko ere

50 ml esne-gain

Txokolatea txikitu, oso txiki bada hobeto

Esne-gain sutan jarri ondo berotu eta bota txokolateari, ondo nahastu, txokolatea desegin arte.

Amaitzeko bota Brownietik, gainetik.

ON EGIN!!!